Uskon, että poikani Christian oppii ymmärtämään ja arvostamaan erilaisuutta. Eräänä pääsiäisen oltiin paikassa, jossa esiintyi Drag-artisti ja hän otti Christianin syliinsä. Nyt hän leikki pojan kanssa, jolla "ongelmia" kielenkehityksen kanssa. Ihana poika, Daniel Robin. Asuu IHAN lähellä ja hänen äitinsä on harrastusluonteisesti kiinnostunut teatterista. Olemme jo olleet samassa teatteriryhmässä, siitä tunnen hänet. Eilen leikkivät toistensa kanssa Daniel ja Christian (eikö olekin ihanan Raamatulliset nimet?). Daniel oli vampyyri. Psykovampyyri. Ja illalla vielä Christian kysyi, että milloin pääsee taas Danielin kanssa leikkimään. TÄMÄ SAMAAN AIKAAN, KUN SE PERHEENSÄ LAPSET SURMANNUT NAINEN KERTOI MOTIIVIKSEEN SEN, ETTÄ (lehden mukaan!) HÄNEN LAPSENSA KIELENKEHITYS OLI JÄÄNYT 1 - VUOTIAAN TASOLLE KUN LAPSI OLI "JO" 2,5 V. ja nainen ajatteli, (kirjoittamansa kirjeen mukaan), että syy oli hänen ja hänen miehensä. LÄÄKÄRI JA ISÄ EIVÄT mitään "vammaisuutta" olleet havainneet. So What, jos on joku ongelma, kyllä se ratkaa.

Minä kävin perjantaina 27.2.2015 katsomassa BIRDMAN elokuvan. Olin ihan hiilillä kun muistin, että tietokone oli ollut päällä ja jäänyt sängyn pääle. Että onko tullut tulipalo, sitä pelkäsin. Sitä ennen kävin syömässä Sushieta ja maksoin siitä 15 € - ihan sitä juhliakseni, että minulla ei nyt mitään RINTASYÖPÄÄ ollut! Kalevalanpäivä tänä vuoni oli sitten mutkikkaampi juttu: olin kotisohvalla katsomassa Kingiä ja selaisin samalla facebookia, josta huomasin, että QUO VADIS POETRY BAND reat. PAHA PYÖRÄ esiintyy Kansallisteatterin lavaklubilla. Ja Whum! Sinne! Ajattelin, että en ehdi, kun kello oli niin paljon, mutta kun vaihdoin vaatteet, niin minulla oli aikaa vielä jopa odottaa. Ehdin JUST paikalle ja sain JUST hyvän paikain ja minulla oli TILAA TANSSIA sen yhden biisin ajan josta pidin. Tämä huolimatta siitä, että ovella en nähnyt SITÄ ITSELLENI TÄRKEÄÄ NIMEÄ ja kun kokeilin ovea ajattelin, että menenkö vaan takaisin kotiin. En mennyt. Otin riskin, että ilta on tylsä. Ja siellä hän oli. Näytin lavan alta johdoista muodostuneen nuottiavaimen, eihän hän sitä heti ymmärtänyt, kun oli rumpali, mutta tuli kuitenkin mukaani kun pyysin ja näki puseroni selkämyksen - se oli KÄYKÖ RÖYKÄ - paita.

Oli tilaisuus, kun Christian - rakas ei ollut kotona. Ja kotiin kun tulin, niin annoin raportin siitä mitä olin tehnyt ja missä ollut. Meidän akvaariossa on valkoinen taistelukala ja platyja, punaisia. Ne synnyttävät eläviä poikasia. Minulla on hippopankki vaatekaapissa ja olen säästänyt sinne rahaa. Minun täytyy kirjoittaa Kevaan kirje, etteivät lähetä 15 000 € kerralla, koska silloin en saa sosiaalitukia ja ne on tärkeitä, kun on hammasremontti käynnissä. Ihan älytöntä jonkun 59 € takia tuollaista....Kai minä sitten tosi vakavasti sairas olen, kun lääkärin mukaan olen työkyvytön. Yhtään opintojen takia käytettyä hetkeä en kuitenkaan kadu ja opintolainan saan maksettua pois. Kaikki opinnot, joista en valmistunut mihinkään vaikka yliopistoputken päässä olisi ollut ammatti. LASTENTARHANOPETTAJA ja LUKION PSYKOLOGIAN, FILOSOFIAN JA USKONNON opettaja. Ja mikä se yksi oli? PAPPI olisin halunnut olla, saada TEOLOGIAN PÄÄAINEEKSI. Ja nyt on ikää 44 vuotta. Ja poika, CHRISTIAN, täyttää tänä vuonna 9 vuotta. Jäi siinä kesken OPETUSHALLINNON PERUSTEET opintojakso. Jäi kesken historia. Jäi kesken taideaineet. PEDAGOGISET OPINNOT tein loppuun. Nautin opiskelemisesta niin paljon, että aion (ehkä) joku vuosi käydä vielä KIRJALLISUUSTIETEEN PÄÄSYKOKEISSA, edes oppiakseni jotain. Ja nyt tämä

HELSINKI on ihana paikka asua!
Tämä paikka lähellä ITÄKESKUSTA on paras paikka olla. On jo ainakin 2 ystävää / tuttua / kyläpaikkaa ihan "kivenheiton päässä"

Jumala suo,
Jumalan luo.
Jumala tuo

Niin: Jumala tuo!
(kielioppi, sanansuku, pyhäpuku)

Ja PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT (pkn) voitti UMK:n (Uuden musiikin kisa). Voiko olla ihanampaa asiaa maailmassa? En ollut itse TV:n ääressä katsomassa, koska olin siellä Lavaklubilla. Tanssin pöhkönä ja tein eleen, jonka teki myös lavalla ollut rumpali sitten lopuksi. Eräs ystäväni (muistaakseni) kerran kysyi, jos lähtisin hänen kanssaan katsomaan Jari Halosen KALEVALA:a. Se jäi tekemättä, mutta nyt tuo teos on Sonera viihdepaketin tallennus osiossa.