Luin kirjaa MASTERSPIECIES OF THE BRITISH MUSEM. En ole itse museossa käynyt vaikka kerran olen Lontoossa nuorena ollut. Sain kirjan muutama vuosi sitten ja nyt tuntui olevan sopiva tilaisuus tutustua siihen, kun se tuolta kirjahyllystä erottui. Egyptiläiset kutsuivat sielua baksi ja auringon jumala oli Re. Voisin kuvitella joskus matkustavani, jos minulla olisi rahaa. Lontoo, Pariisi, Rooma, siinä paikat, joissa tahtoisi käydä - ja Ateena!

A mer S uhail Khan on pistänyt muutaman videon itsestään, jossain turistipaikassa fb:iin. Mielenkiintoinen puoliksi kreikkalainen mies katosi kuin taivaan tuuliin, pois koko Badoosta - jota muuten en ole selaillut viime aikoina juuri ollenkaan.

Löysin kirjapinostani JON KABAT-ZINNIN kirjoittaman MINDFULNESS - KUTSU TIETOISEN LÄSNÄOLON HARAJOITTAMISEEN (Basam Books, 2013) se ei ole minulla vielä montaa vuotta ollutkaan. Käyn sitä läpi hitaasti, kun siltä tuntuu. Olen siivonnut makuuhuoneen kirjahyllyä. Mahtavat määrät pölyä ja hyviä löytöjä. Makuuhuoneen seinälle tuli seinätaulu:"JEESUS ON TÄMÄN KODIN PÄÄ: NÄKYMÄTÖN VIERAS JOKAISELLA ATERIALLA: HILJAINEN KUUNTELIJA JOKAISESSA KESKUSTELUSSA" - siis korostan: Jeesus, ei se mies joka taloa asuttaa. Nythän tätä taloa ei asuta yksikään mies.

On lauantai. Christian Timoteus meni mummon kanssa Vuosaaressa käymäään, lähinnä kai karkkikauppa houkutti. Minun pitää vielä mennä potkimaan palloa Christianin kanssa, koska hän niin tahtoo. Tee on kohta valmis. Ostin 80 snt kauniin kupin, mutta en saa siitä otettua kuvaa facebookiin. Olen vähän ajastani jäljessä, kun luen vuoden 2013 GEO lehteä (saatu) ja siitä juttua Big Bangistä, kuinka maailma syntyi. Ei, minä en vertaa sitä Raamatun maailmansyntyyn, läheisempi minulle on Kalevalan maailmansyntyrunoj, jonka esitin Kajaanissa Sana ja Sävel festareilla vuonna 1992. Ja sitten minä syön Reilun kaupan valkoista suklaata. Nam. Nämä avaruusasiat tulevat esille nyt JUURI OIKEAAN AIKAAN, sillä Christianilla oli planeettajuttuja koulussa viime ja edellisellä viikolla. Ihana juttu Geossa Marsin asuttamisesta. Sielu lepäsi kun sitä luin.