Televisio on jumittanut Rock-Pop-kanavalle, kun kaukosäädin on kadonnut. En ole pitkään aikaan lukenut ystäväni blogia. TV-ohjelmian tallennukset on "katkolla" - eli en ole viikkoa katsonut ohjelmista, mitä haluan katsoa myöhemmin. Mummo tulee tänään. Sanoin puhelimeen, että en jaksa tehdä nyt mitään. Hommia on tekemättä. Työkyvyttömänkin pitää huolehtia asioistaan, huolehtia elämänhallinnasta. Kuka nyt kiinnostuu lähes pätevästä lastentarhanopettajasta ja lukion filosofian, psykologian ja uskonnon opettajasta, joka on työkyvyttömyyseläkkeellä. "Nimellisesti opiskelija", oli lääkäri pistänyt ja Kela uskoi. No ainakin sen jälkeen kun sen luin. Minun TÄYTYY kirjoittaa se kirje Kevalle (mikä lienee se), että minulle ei yhtäkkiä tipahda 15 000 € tilille. Tosin: siitäkin minä selviäisin, mutta! Kulutetaan nyt yhteiskunnan rahaa! Historiaa olisi ollut mukava opiskella enemmän. Suomen kieltä myös. 

No niin, kaukosäädin löytyi, niin saan laittaa rock-videon lujemmalle. "Sorry Sorry Halleluja!" Syntyi biisin alku aamulla:"Pue päälle pyhäpuku, älä enää nuku, nuku." Nää nyt on näitä, lapselle tehtyjä. Akvaarion vesi on vaihtamatta: taistelukala ja 6 platya. Ja vielä 2 kiilakylkeä, kun ei tiedetä, mitä niille tehdä? Danielin äidille kävisi, että Christian leikkisi hänen lapsensa kanssa jo ennen kuin Daniel tulisi isälomalta. Pauliinalle sopisi, että käytäisiin kävelemässä torstaina. Pauliinalla on ollut psykoosi, tämä toinen on kärsinyt masennuksesta (kuka lie). Olenko minä Drop-out Mielenterveydenhoitaja vai todella en todellakaan pätevä mielenterveydenhoitaja?  Ei kun - ai niin: minä olen TODELLAKIN T-Y-Ö-K-Y-V-Y-T-Ö-N! Niin! "Tuo hävytön, on työkyvytön". Nyt tulee joku "Save Me" biisi - en siis katso esim. TV7:ää vaan rock-kanavaa. animaatiovideo. Söin Pashan, paljon rasvaa. Kilot: yli 120 kg. Kun ne ensimmäisen kerran antoi psyykelääkkeet sairaalan jälkeen, hoitaja sanoi: "Tämä sitten syötättää" Todellakin syötätti : yli 20 kg. Ja kun olin raskaana, kilot pysyivat samassa, vain 2 kg enemmän.

Onneksi sain siellä Quo Vadis POETRY band keikalla tanssia hetken. Minut sytytti sellainen biisi kuin "Mennään murhaamaan". Sellainen biisi kuin "Paska-Pasi" oli myös hyvä.

WE came from hell

and we