Lapsella ja minulla on taas kinaa. Taas. Tällä kertaa kyse on nukkekorin ostamisesta. Että pitääkö ostaa 65 € maksava käytetty nukkekoti, jossa on kaikki kalusteet valmiina. Että tuleeko se 10 € käytetyn kalustaminen sitten kalliimmaksi. Mutta kun MEILLÄ EI OLE RAHAA ostaa ja lapsi ei sitä halua ymmärtää. Ja ensi viikolla on jälleen perhetyöntekijöiden tapaaminen. Menen sinne heidän toimistolleen. Kodin siivoaminen on TAAS jäänyt, kun on ollut kinaa. Taas. Niinpä juuri.

Päivään kuului hammaslääkärissä käynti. Oli Christianin vuoro käydä istumassa siellä. Totta kai tuli lisää käyntejä. Totta kai oli reikiä. Ehdittiin ostaa Marskin lasten kirpputorilta 4€ maksava Nalle Puh pehmo, joka puhuu kun painaa oikeasta paikasta. Olin ensin, että ei osteta, mutta lapsi puhui ympäri ja sitten vasta ulkopuolella liikkeen saatiin selville, ihan vahingossa, että miten se puhesysteemi toimii.

Kaikki päivät lapsen kanssa. Päässä pyörii kaaoksena, että miten saisi itselleen loppututkinnon. Kiistat lapsen kanssa käyvät mielen päälle niin, että siivoaminen jää. Joka iltainen lääkkeiden otto rauhoittaa.