Sain sähköpostia Savonlinnan OKL:tä. Minun on vielä mahdollista tehdä loppuun lastentarhanopettajan opinnot, joten saan edes jotain loppuun asti, ainakin. Vielä en tiedä, että mitä opintoja siellä on suorittamatta, nykyisten vaatimusten mukaan ja että ei kai minun oleteta menevän Savonlinnaan tekemään mitään, koska se ei onnistu. Siinä tapauksessa opinnot ehkä voisi siirtää Helsinkiin. Tai sitten en. En tiedä.

Päivän olimme luonnontieteellisessä museossa Christianin kanssa. Oli mukavaa. Se taas ei ollut mukavaa, että lapsen xbox360 meni ainakin vähäksi aikaa epäkuntoon. En löytänyt vielä Support.comista oikeaa virhekoodia, mutta jatkan etsintöjä huomenna. Jos kone ei tule kuntoon, niin sitten mummo tulee apuun. Soitettiin sille eikä se luvannut, mutta sanoi, että kyllähän pojalla pitää peli olla.

Nyt minulla on näiden opintojen loppuun saattamiseen oikein kunnon piiskuri, kun lapsi tietää, että rahaa tulee ja enemmän leluja, jos on loppututkinto, jostain. Suljen blogin ja avaan filosofian gradun tiedoston.