...ei, en aio kirjoittaa USA:n presidentinvaaleista, vaikka niitä seurasin. Kirjoitan henkilökohtaisempaa nyt klo 17.23 10.11.2016 kun 19.11.1970 synnyin ja olen 50 v vuonna 2020. Ollapa yhtä ilon juhla kuin 40 v! Kiitos!

4.11.2016 kävin baaripubi Pikkupelikaanissa kuuntelemassa artistia, jonka tuotanto on tuttu nuoruusvuosiltani. Viime yönä en nukkunut laisinkaan vaan kuuntelin hänen Spotifysta kuuluvaa tuotantoaan läpi koko yön. En vain voinut muuta. Ensi yönä otan yhden puolikkaan levomepromazinen lisää. Olen tänään etsinyt PSYKOTERAPEUTTIA itselleni, sillä LASTENSUOJELU vaatii niin. Toinen ehdokas on MUSIIKKIPSYKOTERAPIA, "juuret syvällä punkissa" ja toisen nimellä oli googlen kautta haettavissa kunnon sivut miespsykoterapeutille ja toinen hakutulos oli mieleltään häiriytynyt saman niminen mies. Outoa. Vehkoo, tää nimi jäi mieleen tv:stä. Jätin siis J.H¨. (kaksisuuntainen mielialahäiriö + sakkotuomio huumeista) HAASTATTELUPYYNNNÖN mielenterveysyhdistyksen lehteen. Olisi pakko saada se juttu! Edellisestä jutusta on jo aikaa. Eihän mieleltään terve ihminen kyllä valvo musiikin kanssa läpi koko yön, kotonani vieraillut äitinikin huomasi sen, ei vaan sanonut mitään yöllä. Äidin paljon kirjoja lukeva miesystävä (vapaamuurari) sai "isänpäiväkirjan" jo etukäteen, Reidar Palmgrenin joku kirja ,joka tarttui mukaan kirjaston vaihtokorista, mutta jota en tullut koskaan lukeneeksi, silti arvotavara ollut ajallaan.

Menen kuuntelemaan punk-version Yö:n Varietee levystä (1983, myös allekirjoittaneen omistama) 10.12.2016 johonkin pubiin keskustassa, kai lähellä Tavastiaa, jonka toimitusjohtajan tyttären kanssa nuoruuden ihastukseni luokaltani on naimisissa. Tavoite on, että menen sinne yhdessä PSYKIATRISEN ERIKOISSAIRAANHOITAJAN kanssa, joka huolehti jo kissastamme Ofeliasta kotonaan kun olimme FinFamin perheleirillä keväällä .Minulla on varattu sinne t-paita "PUOLIALASTON DIS - jeanne D´ARC/ANA-is Nin" valkoinen, vähän likainen. Ja haha, herra sanoittaja, säveltäjä (sovittaja?) opettaja (mitä muuta) sanoi rassukka niin hauskasti, kun humalaiset naiset tahtoivat valokuvia, että ei voi hymyillä, kun "MUUTEN NE VIEVÄT MINUT MIELISAIRAALAAN" - en tiedä oliko tosissaan, ensin uskoin niin, vai laskiko leikkiä. T-paidan aion antaa pois ja sen mukana kullan "värisen" hakaneulan. Kristian on silloin Kirjapajan kustannustoimittajan luona, heille sopi, että poika on heillä kaksi viikonloppua peräkkäin, koska Partion Nuuksion leiri on silloin kun marraskuun "vierailu" oli tarkoitus pitää. Heiltä, Rinkisiltä mukaan tuli Kreetta Onkelin kirja POIKA JOKA MENETTI MUISTINSA. älyttömän hyvä!!! Huippi hyvä!!! ei ihme, että sai lasten Finlandian.