Mies tuli käymään Tampereelta Helsinkiin ja sanoi tullessaan, että hän on halukas muuttamaan luokseni Helsinkiin, koska ei kestä enää yksinäisyyttä Tampereella, kun minä en ole siellä. Hänen mielensä saattaa vielä muuttua, koska näin on tapahtunut ennenkin, mutta totta siis on, että hän on ollut yksinäinen ilman minua. Ja minä jään mieluummin asumaan Helsinkiin kuin muutan Tampereelle. Saa nähdä, mitä hän huomenna asiasta sanoo minulle. 

Lapsi on perheen kanssa laskettelemassa Himoksella. On onni, että perhe on niin hyvä, että minä luotan heihin täysin. Ja heidän tulotasonsa on sellainen, että he pystyvät lapselle tarjoamaan sellaisia elämyksiä, joiden ostamiseen minulla ei olisi rahaa. Lapsi on eniten ikävöinyt perheemme kissaa. Se on itketyttänyt häntä. 

Olen iloinen, jos mies muuttaa luokseni, mutta olin suunnitellut, että kun hän on Tampereella, minä voisin opiskella Tampereen yliopistossa filosofiaa. Vilkaisin, mitä Helsingin yliopiston opintoihin kuuluisi ja ne ovat aivan liian vaikeat opinnot minulle. Taidan jäädä yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi - pääaineena filosofia. Ensi viikolla olen viisaampi tämän asian kanssa.