AA%20enkeli.jpg

Minua alkoi todella huolettaa tulevan avomiehen MS-tauti, että miten pärjäämme, kun hän huononee. Ja mitä minä tein? Menin ebayhin ja ostin kaikkea "krääsää" - itsehoitoa, eli AA-tavaraa ja katolilaisia pyhimyksiä. Tämä on pyhä Dymphna, joka on mielenterveyden pyhimys. (näin vapaasti käännettynä). "Elämässä on stressiä ja psyykkisiä haasteita" siinä sanotaan (taas vapaasti käännettynä). 

Dymphna%20mitalli.jpg

AA%20Skull%202.jpg 
Asteen verran pahempi symboli, mutta siinä on AA-merkki (ympyrä ja sen sisällä kolmio) ja pääkallo. Ihan upea, haluaisin tämän, mutta minulla ei ole varaa siihen, enkä ehkä ole kuitenkaan nuorison kanssa tekemisissä - vaikka, jos olisin työelämässä koulutustani vastaavissa tehtävissä, olisin lukio-opettaja, vaikka ehkä nuorisokulttuuri on nykyisin niin erilaista kuin ennen.

Mihinkään hämärään rock-mestaan en myöskään eksy näin vanhana, 48 v. Tiedän millainen olisin, jos olisin kuin nuorena. 

Patron%20of%20stress.jpg

Tämän pyhän Dymphnian korun tilasin, koska juuri stressi on pahasta kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä. 

Ja auttaako tämä koru mitään? Sinällään ei, mutta se voi muistuttaa, että ei hanki stressaavia asioita elämäänsä, kun ei ole pakko. 

Patron%20of%20difficult%20situation.jpg

Tämän tilasin myös. Muistattehan:"Hey Jude, don´t make it" - Beatles. En vielä tiedä minkä kokoisia nämä ovat, maksoivat 3 euroa per kappale, ei lähetyskuluja. 

Haukka%20AA.jpg

Jälleen merkki. Nämä jäivät päähän pyörimään, kun menin nukkumaan, siksi olen näin myöhään vielä hereillä, kun kello 1.31, nukahtaminen on nyt vaikeaa. 

Unelmoi.jpg