Nyt kaikki on varmaa, mies muuttaa luokseni Helsinkiin. Hän on nyt jo hyväksynyt muuttofirman tarjouksen. Sitten asutaan Itä-Helsingissä, mies, nainen ja kissa sekä lapsi, joka vierailee joka toinen viikonloppu. Vähän tässä ihmettelen, että mitä tästä tulee, sillä se MS-tauti ei ole mikään helppo tauti. Ja se etenee, joten en osaa mihin asti mennään. Mutta mies on sen verran ihana, että tämän kanssa mennään niin pitkään kuin pystytään. 

Lapsi ei tahtoisi, että muutetaan yhteen, mutta tämä on yksi niistä harvoista asioist, joissa lapselta ei kysytä, mitä tehdään. Tämä tehdään niin kuin aikuiset haluavat. Muuttamisen pitäisi tapahtua 17.5.2019. Paljon on vielä tekemättä, esim. minä en ole vienyt pois tavaroita, joita en tarvitse. Sänky, kirjahyllyt. Yksiöstähän sieltä tavarat tulevat ja tässä asunnossa on tilaa 74 m2. 

Olen pettynyt avoimen AMK:n journalismin opintoihin. Olen tulosten perusteella todella huono. Yliopisto-opinnoissa en todellakaan ollut näin huono. Ovatko nämä opinnot sitten niin käytännönläheisiä, että en sen vuoksi ymmärrä. Tuntuu siltä, että asioita ei opeteta. Niistä puhutaan pintapuolisesti ja sen jälkeen pitäisi jo yhtäkkiä harjoittelematta osata.