Tänään tapahtui aika yllättävä tapahtua. Menin koululle ja otin vastaan vieraamme journalismin luennolle. He olivat Krits-istä, yhteisöpedagogi ja vertaisohjaaja. Vertaisohjaajalla oli rikollis- ja huumeidenkäyttötausta. En voinut sanoa kenellekään ryhmästäni, mutta hän oli myös pari vuotta sitten tinder match ini, muistan kuinka keskustelimme mesessä jonkun aikaa. Hän on siitä lähtien ollut tekemättä rikoksia ja ei ole myöskään käyttänyt huumeita. Kuva hänen käsistään löytyi Kritsin sivuilta ja niissä oli NA-sormus, siis nimettömät narkomaanit. Taustasta selvisi myös se, että hänellä on väkivaltarikostausta ja hänen kuvansa on ollut Alibi-lehden kannessa. Miksi lehdet kirjoittavat rikoksista, se kai oli kuuma kysymys. 

Rohkaisin itseni ja esittelin itseni esitelmän jälkeen. Sen jälkeen lähetin vielä viestin facebookin messengerissä ja toivottavasti rohkaisevia AA-symbolien kuvia. Voi olla, että en tahdo mitään vastausta. Oli vain mielenkiintoinen tapaaminen, suoraan tinderistä 2 v tauon jälkeen luokkaan. 

Kotona taas minun pitää toimittaa tiliotteet Kelaan, että ne voivat tehdä miehen toimeentulotukipäätöksen siellä ja mies pääsee muuttamaan luokseni.