Nyt minulla on oikea koti hyvän ihmisen kanssa. Rauhallista, tasaista, säännöllinen elämänrytmi (klo 21 nukkumaan, aamulla herätys klo 9-10). Ruokaa tehdään joka päivä. Alkoholia ei käytetä. Mies saattaa seurassa juoda oluen, mutta kotona ei. Yhtä olutta enempää ei ole koskaan ottanut. Tupakoinnin jätti heti, kun oltiin tavattu. 

Kaikki olisi hyvin, jos meillä olisi rahaa enemmän. Haluaisin saada rahaa enemmän kirjoittamalla ja sitten opettamalla, mutta en tiedä, minne sitä ensimmäistä juttuaan tarjoaisi. Mielenterveysyhdistyksen lehteen saan niitä juttuja kyllä, mutta se korvaus on hyvin pieni. Toisaalta heidän vaatimustasonsa on niin matala, että ymmärrän myös tuon hinnoittelun. Se päinvastoin on mainitsemisen arvoinen asia, että he maksavat jutuista. Kevään numeroon piti kirjoittaa juttu "Terapia tehoaa", mutta äitienpäivänä unohdin tietokoneen laturin avomiehen äidin kotiin enkä saanut kirjoitettua juttua loppuun. Toinen lehteen tuleva juttu on Vappu Taipaleen kirjasta "Rakas lapseni", jonka sain kustantamolta arvostelukappaleena ilmaiseksi kotiini. Lehtiryhmän kokoontuminen on 23.7., joten silloin kerron nämä juttuehdotukseni. 

Uimassa kävin lapseni kanssa jo ajoissa, kesäkuun alussa, kun oli lämmintä. Yksin ei olisit tullut mentyä, mutta lapsen kanssa kyllä. Lähimmille uimarannoille kävelee n. 10 minuutissa. 

Löysin uuden musiikintekijän, johon tykästyin: Soko. Hänen musiikkivideonsa oli Jussi Hakulisen tyttöystävän facebook-seinällä. Hakulista haastattelin lehteen ja sainkin hänen sanomisensa juttuun. En sinne pistänyt, että kenestä rocklyriikan tekijästä oli kyse.