Mistä tulee 200 lukijaa blogilleni / päivä, vaikka en tee nyt päivityksiä paljoa, koska elämäni on kallistunut enemmän hyvän mielenterveyden puolelle. Perättömiä väitteitähän tässä sairaudessa ei tehdä, kuten skitsofreniassa. Kyse on "energia" tasapainosta ja siitä masennuksesta, joka "todella loistavien ideoiden" jälkeen tulee, kun ei voikaan tehdä niitä loppuun asti ja TAAS EPÄONNISTUI ja on ...

... surkea "maan matonen". Körteillehän tuo perustuntemus olemassaolosta. Siksi tunnenkin sympatiaa heitä kohtaan, en sympatiseeraa mitään ylimaallisia ylistyksiä ja kielilläpuhumista uskonnon saralla. Johdatukseen uskon ja "korkeampana voimaan", jota Jumalaksikin voi sanoa. Ehkä sitten julkisuudesta tunnistatte minut, kun olen liikkeellä asenteella:"Suomalaisten Jumala on usein vain Humala". 

Opiskelin viime vuoden Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa journalismia ja nyt huomasin, että entinen luokkatoverini Musiikkilukiosta on leikannut ISMO ALANGON (jota kyllä tykkään kuunnella) musiikkivideon. Syveni ajatus, että haluan haastatella Alankoa (en miestäni, jonka pseudonyymi on Johannes Alanko) - liittyen hänen biisiinsa "Vihaan Kalevalaa" IMAGE lehteen. En usko, että kirjoitusta julkaistaan, koska ei ole mitään takuita, että saisin hyvästä ideasta kokonaisen ison jutun tehtyä. Journalistinen kirjoittaminen sai arvioksi 1/5 ja en osaa kuulema käyttää kieltä, opettaja teki virhearvion siinä, että suositteli jotain kansanopiston kirjoittajalinjaa - ei, minä teen suomen opinnot avoimeen yliopistoon. Minulla on jo yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto. Ja suoman kielen opiskeleminen on hauskaa, minulla on nyt 2 op. Liisa Akimof, uusi Facebook-ystäväni neuvoi, miten ja mitä kautta jättää haastattelupyyntö. Tuottaja L.Akimof. 

Sitä emme tiedä, tuleeko lapsi kotiin ja milloin, jos koskaan - koska asia on lastensuojelun käsissä. En ole ryhtynyt mihinkään oikeudellisiin toimiin, koska perhe, johon lapsi sijoitettiin oli meille tuttu ja molemmat aikuiset ovat korkeasti koulutettuja ja luovan työn ammattilaisia. Toinen on arkkitehti ja toinen kustannustoimittaja. On minullakin yliopistotutkinto ja toinen lastentarhanopettaja tutkinto, josta puuttuu opinnäytetyö, josta puuttuu luku "kasvattaminen fiktion avulla", mutta minulla on MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖ, jota kutsutaan: kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi. Vähän jäi minulle sellainen olo, että LASTENSUOJELU odotti, että tämä "häiriö" parantuisi, mutta niinhän ei käy. 

Tähän on ns. varo-oireita, jotka varoittavat, että on tulossa mania ja asiat voivat mennä "överiksi". Tämä sanontatapa on itseasiassa erään toisen henkilön, hänen joka soitti LASTENSUOJELUUN sen jälkeen, kun oli nähnyt minun lukevan poikani tekstin mielenterveysyhdistyksen kirjoittajaryhmässä. Kyseinen T/-/y/-/t/-/t/-/i/-/-M/-/a/-/r/-/j/-/u/-/k/-/k//-a---M/-/e/-/t/-/s/-/ä/-/n/-/h/-/e/-/l/-/e  ent. S//e//p//p//ä//l//ä kirjoittaja, mutta en kyseisessä ryhmässä saanut sanottua hänelle, että hänen "hulluuskuvauksensa" olivat vähän yksinkertaisia ja nopeita.