Avomieheni kysyi kanssaan tapaamaan naista, jonka hän oli joitakin vuosia sitten tavannut jollakin treffisivustolla. He olivat pyörineet yhdessä jotain kuukauden. Nainen oli puhunut pahaa ystävistään ja välillä polttanut pilveä. Pilveä polttava nainen ei kovin ylös asteikollani kohoa, en ole kokeillut huumeita ja nykyisin en käytä edes sitä alkoholia. Mutta viesti siis vei, että nainen (Anniina F.) olisi Helsingissä, he tapaisivat. Ja jos avomieheni olisi Tampereella, he tapaisiavat. Outoa peli. Vähän aikaa mietittyäni muistin, että tämä nainen oli miehen mukana miehen siskon häissä. Ja kun mies oli harrastanut seksiä tämän nainen kanssa, niin nainen oli sanonut: "Nythän sä saitkin sitten mitä halusit" ja mies tulkitsi, että nainen sanoi sen sen vuoksi, että miehellä on pieni penis.

MEILLÄ on vuosipäivä tulossa 2 pv kuluttua, eli 8.11. sinä päivänä vuonna 2017 tapasimme, kun teatteriryhmälläni oli esitys Teatterimuseossa. Ja minulla ja miehellänihän ei ole ollut seksiä koko tänä aikana. Tämä järjestely on toiminut ihan hyvin tämän ajan, mutta nyt tunnen jääväni toiselle sijalle, jos hän AIKOO TAVATA ENTISEN HEILANSA. Mutta miten otaa asia esille, että ei loukkaa miestä?

Täytyy sanoa, että olen pitänyt häntä ns. ainaismiehenä johtuen siitä, että hän sairastaa sitä MS-tautia, mutta näyttääkin siltä, että hän vielä haluaa olla oikea mies.