Hieman nettiä tutkimalla sain selville sen, että tämä "entinen heila" on ollut suurimman osan työurastaan kaupan kassalla eri puolilla kaupunkiaan. Nyt hän on ammattiopistossa, joka valmistaa häntä "toimistotöihin". Kuukausi yhdessä ja seksiä kerran - ja hän on halukas tapaamaan tämän naisen taas. 

Oma tyytyväisyys pohjautuu tällä hetkellä sille, että teen suomen kielen opintoja avoimeen yliopistoon. Näen vielä mahdollisuuksia edessäni ja se saa oloni paremmaksi kuin voisi kuvitella psyykkisesti häiriytyneen ihmisen tuntevan. Minulla on tavoitteita. 

Saa nähdä, miten mies suhtautuu huomenna olevaan vuosipäivään, 2 v sitten tapasimme Helsingissä kasvokkain. Hän tuli silloin katsomaan myös näytelmän, jossa olin. Sen aiheena oli rakkaus. Siis todellakin rakkauden musta ja pimeä puoli. Muistan tosi hyvin, millaista sinä päivänä oli. Joskus huvittelen itsekseni mennen ajatuksissani noihin elämänhetkiin, joista jo on aikaa kauan. 19.11.2019 täytän 49 vuotta. Entisellä miehellä on nyt poika afrikkalaisen vaimonsa kanssa ja he asuvat Suomessa. 

Elämäni arkipäivä sujuu hyvin tämän miehen kanssa - ja moniko haluaisi puolison, joka sairastaa MS-tautia? Olen koko ajan nojannut sen varaan, että hän tietää sellaisista asioista, jotka ovat olleet minulle tärkeitä: teatteri ja kirjoittaminen. Hän on myös ohjannut teatteriesityksiä ja minun esiintymiseni, vakavat sellaiset loppuivat 1993 ja 1992. Osallistuin taidekisaan, jossa esiinnytiin ja minulla ei ollut ohjaajaan, koska minä en halunnut ohjaajakseni ketään, jolla olisi jalka teatterikentällä ja kainaoissa monta rakastajaa. Minä halusin kokeilla yksin.

Paha / hyvä - lapsuuteni on se mikä erottaa minut kaikista muista ihmisistä. Sieltä saan sen voiman, että minun pitäisi onnista tässä elämässä, sellaisilla aloilla, jotka ovat tärkeitä minulle. 

Pitäisikö mies jättää vähäksi aikaa yksin? En tarkoita: Jättää, vaan antaa enemmän omaa tilaa? Siis oikeasti! Ei seksiä! Eikö mies yhtään tajua, että tuollainen voi loukata naista. Ja sitten se - naistutkimusta opiskellut - mies näyttää pienestä facebook-kuvasta, että "näin nätti nainen" (lainausmerkkejä voi joskus käyttää noinkin, jos haluaa korostaa, että lainaus on sanatarkka, olen juuri opiskellut kielenhuoltoa avoimeen yliopistoon). En sitten kysynyt sitä, että kumpi heistä otti yhteyttä kumpaan ensin NYT. Jäikö todella jotain hampaankoloon, kun se oli ollut tämä nainen (A.F.), joka oli hänet jättänyt.