Minähän olen opiskellut yliopistossa teologiaa sivuaineena. Pystyn lukemaan Raamattua vaivatta kuin (harrastaja)teologi ja mielestäni Raamattu on kirjoista mielenkiintoisin. Avomieheni on joskus aivan Jeesuksen näköinen, mikä tuo suhteeseen oudon mielikuvitukseen perustuva kutinansa. Ajattelin monta vuotta, että minulle riittää Jeesuksen rakkaus, en etsi elämääni miestä, joka antaisi rakkautta, koska sen antaminen on tuntunut miehille olevan vähän vaikeaa.

Tältä avomieheltä saa joskus lämpimän kädenpurristuksen, ulkona kävelemme aina käsi kädessä [koska se on hänen tasapainonsa vuoksi helpompaa niin] ja kerran tämän 2 vuoden aikana olen päässyt "viekkuun", siis kainaloon niin lähelle kuin voi. Mies kuitenkin nyt osti netistä Depeche Moden T-paidan, jossa on ristinmerkki ja biisin "Personal Jesus" sanat. "

Reach out and touch faith
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who's there
Feeling unknown
And you're all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
I'll make you a believer
Take second best
Put me to the test
Things on your chest
You need to confess
I will deliver
You know I'm a forgiver
Reach out and touch faith
Reach out and touch faith
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who's there
Feeling unknown
And you're all alone
Flesh and bone
By the
Voidaan sanoa, että kyllä hän on minulle sellainen "Personal Jesus" - siis: näyttää Jeesukselta. Kun teimme muuttoa Tampereelta Helsinkiin, mies näytti lääkekaapista löytynyttä viagran tyyppistä lääkettä erektio-ongelmiin, mutta lääkkeestä ei silloin ollut apua. Joten tämäkin on syy, miksi seksiä ei nosteta agendalle meidän perheessä. Minä teen nämä asiat yksin saunassa, kun menen lenkkisaunaan, jossa ei muita käy. Tai pari kertaa on ollut eräs suomea hieman murtaen puhuva venäläinen nainen. Orgasmi miehen kanssa on aina ollut hankalaa. 30-vuotiaana opettelin itsetyydytyksen. Omasta lapsestani tiedän täsmälleen milloin se tapahtui: olin päättänyt suostua ja mennä kihloihin miehen kanssa, menin tapaamaan häntä kaupungille, tapaasimme kirjastossa. Hän tuli sinne, mutta matkalla kirjastosta torille, hän vain oli minulle vihainen, koska sanoi, ettei voi tietää, milloin meillä on häät. Siinä tuli vastaan myös venäläinen nainen, joka lyhyen aikaa keskustellessamme kehui, miten mies on hyvä tekemään töitä. Ja minä olin todella loppu, että vielä venäläinen kehumaan suomalaiselle turvapaikanhakijan työmotiiveja. Erosimme ja poistin miehen puhelinnumeron puhelimesta. Yöllä hän tuli asunnolleni ja minä laskin hänet sisään. Sinä yönä sai poikani alkunsa. Kihlajaissormuksen sijaan sain lahjaksi lapsin, joka nyt on 13-vuotias. Komea kuin mikä ja viihtyy tyttöjen kaverina. 

Pitääkö Jumala omistaan huolen? Jos katsoo Vanhaa Testamentti ja Jobin kirjaa niin voisi ajatella, että ei.