Olen kirjautunut miehen sähköpostilla Helsingin Sanomien digipalveluun. Tämä mahdollistaa sen, että näen myös miehen sähköpostin. Ei sinne nyt mitään mielenkiintoista tule, mutta siellä oli vielä näkyvillä 10 vuotta sitten sähköinen kohtaaminen morsmaikun kanssa. Puhuttiin tisseistä ja kikkeleistä.

Ja tähän väliin pitää huomauttaa, että minulla ei ole ollut mitään seksiin viittaavaa toimintaa miehen kanssa. Nämä asiat hoidan yksin. Ja tahdoin kirjaani varten tavata paria ihmistä, jotka tulivat vastaan "naittosivuilla", mutta tulin siihen lopputulokseen, että se ei ole järkevää.

Tiedostan aika hyvin, miten sairaus vaikutta minuun. Tulen ylenmääräisestä hypomaniasta uhkarohkeaksi. Kihlasormukset haluaisin ostaa romaanilta, mustalaissormukset, mutta ei meillä niin hyvin mene, että kihloista olisi pelkoa. Välillä ajattelen, että eikö mies ymmärrä miten hyvi hänelle on käynyt, että minulle ei ole niin väliä hänen MS-taudistaan. 

En tiedä, että miten miehen ja hänen kihlattunsa elämä oli heidän 10 vuotisen suhteensa loppupuolella. Sähköposteissa oli eron jälkeinen viesti, jossa pohditiin Helsingin Sanomien tilauksen laitaa. 

Tiedän tehneeni väärin lukiessani näitä viestejä.